dimarts, 20 de setembre del 2011

INFO AMPA

Hui 20 de setembre és dia de movilitzacions en contra de les retallades en educació i a favor de l'ensenyament públic i gratuït,  en algunes comunitats com la de Madrid el 80% dels centres de secundària han fet vaga i protestes a les portes dels centres.
Aquesta vesprada es realitzaran diverses manifestacions per ciutats com Madrid i Barcelona.

Nosaltres recolzem i veiem prioritàries les inversions en l'ensenyament públic davant d'altres actuacions d'índole privada.


PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT, GRATUÏTA I LAICA.

dimecres, 14 de setembre del 2011

INICI DE CURS 2011/2012

AMPA    IES    ALMENARA 
INICI     DE      CURS

Un any més comença el curs escolar al nostre centre de secundària, l'associació de mares i pares d'alumnes ja s'ha posat en marxa i ja em mantés la nostra primera reunió.
                
Estem preparant una enquesta per saber els gustos i preferències dels alumnes, quan estiga enllestida la passarem a les tutories per a que puguen fer-la; la finalitat d'aquesta enquesta ens ajudarà a saber quines activitats podem fer al centre.

Estem preocupats per les despeses que suposen els llibres de text per a les famílies, les beques de conselleria encara NO han arribat i el nombre de beques de menjador serà inferior al de altres anys, gràcies a les ajudes dels ajuntaments d' Almenara i La Llosa les despeses en llibres seran inferiors.

Des de l'associació hem sol·licitat al ajuntament que l'ajuda per llibres de text es faça extensiva per als alumnes que cursen batxillerat al centre, sempre hem optés una resposta negativa degut a que el batxillerat no és ensenyament obligatori.
Com sabeu existeixen les ajudes del Ministeri d'Educació, teniu de plaç fins el 14 d'octubre per sol·licitar-la.

Recordeu fomentar l'hàbit d'estudi en els vostres fills / filles i el respecte cap als companys de classe i professors.

Tots els membres de la junta vos convidem a participar de l'associació, si teniu qualsevol suggeriment o queixa no dubteu en dirigir-se a nosaltres, mitjançant la bústia de l' IES o al telèfon 636731413.  
                            Atentament AMPA  IES  ALMENARA