dimecres, 29 de desembre del 2010

FELIÇ ANY NOU

        


    La associació de  mares i pares d’alumnes de
l’IES  Almenara, us desitja un Feliç i pròsper any 2011

És un bon moment per a la reflexió com a pares que som, cal fomentar en els nostres fills, filles l’hàbit d’estudi diari així com el respecte cap als professors ja que conjuntament amb nosaltres, els nostres fills i filles adquireixen la cultura necessària per a ser en un futur molt pròxim el motor del poble o ciutat que trien per a viure, i ho han de fer lliurement amb coneixements i civisme.
Un saludo
AMPA  IES  ALMENARA
 

dimarts, 28 de desembre del 2010

INFO AMPA

Estimats pares i mares d’alumnes: per a que la comunicació siga més fluida entre nosaltres, vos recordem que al hall de l’IES tenim una bústia on podeu deixar les vostres suggerències i a més a més també podeu dirigir-vos al nombre de telèfon de l’AMPA: 636731413.

Ha quedat constituïda la comissió de menjador, dues persones encarregades faran visites periòdiques per tal de vetllar pel bon funcionament del servei, així com mantindre un tracte més fluid amb els alumnes i monitors.

El departament de francès fa una eixida a Castelló per veure una obra de teatre; l’AMPA s’encarrega de les despeses d'autobús i entrada al teatre. La professora ens ha fet arribar els seus agraïments.

                       MÉS INFORMACIÓ PRÒXIMAMENT

BENVINGUTS

Avui 26 de novembre de 2010, naix el blog de l'AMPA de l'IES Almenara.
Ací trobaràs tota la informació que té a veure amb la associació dels pares i mares dels alumnes que estudien en l'institut d'Almenara. Pares i mares dels alumnes de la Llosa, Xilxes i Almenara que acudixen a diari a formar-se i a educar-se a aquestst institut situat al costat de la ciutat d'Almenara.